KEMİK SUYUNUN LEZZETİ
ŞİMDİ SEVDİĞİNİZ ÇORBALARDA
ŞİMDİ SEVDİĞİNİZ ÇORBALARDA
Kemik suyu kaynatmak 12 saate varan süreler gerektiriyorken, yeni Kemik Suyuna Çorbalar serisi ile artık çorbalarda bu lezzete 15 dakikada ulaşabilmek mümkün. Ev yapımı tadında kolayca hazırlanan çorbalar içerdikleri protein, lif ve kolajen ile sofralara zahmetsiz, besleyici ve lezzetli alternatifler sunuyor.
BİZİM MUTFAK ÇORBALARIMIZI NASIL HAZIRLIYORUZ?
Özenle seçtiğimiz sebze, bakliyat ve baharatları tam mevsiminde topluyoruz.
Evde yaptığınız tarhana gibi, tüm malzemelerimizi kurutarak harmanlıyoruz.
Hiçbir koruyucu madde eklemeden, çorbalarlarımızı hava, ışık ve neme karşı koruyan 3 katlı ambalajlarımız ile üretiyor, bu sayede çorbalarımızın lezzetini ve özelliklerini uzun süre koruyoruz.