LEZZET HİKAYEMİZ

BİZİM MUTFAK BİR LEZZET HİKAYESİ

Bizim Mutfak, geniş ürün çeşitliliğiyle pratik lezzetleri mutfağınıza getirmek için 2002 yılında kuruldu. Raflardaki ürünler sofralara girmeye başlayınca lezzet ustalarının değişilmez tercihi olan Bizim mutfak, 2017 yılında gücüne güç katarak Japon Gıda devi Ajinomoto bünyesine dahil oldu. Bizim Mutfak, dünyanın en büyük 14. gıda firması olan Ajinomoto’nun AR-GE çalışmalarından da aldığı güçle size en lezzetli ürünleri sunmaya devam ediyor.

Çorbadan bulyona, köfte ve çıtır pane harçlarından pudinge, krem şantiden çikolata soslarına, lezzetli bir sofrada olması gereken her şey Bizim Mutfak’ta, yani sizin mutfağınızda.

Peki tüm bu lezzetlerin mutfağında kimler var?

Türkiye’nin en büyük toz gıda üreticisi Ajinomoto’nun İzmir fabrikasında en titiz koşullarda üretilen Bizim Mutfak lezzetleri son teknoloji AR-GE çalışmalarıyla geliştiriliyor, Türk damak tadına uygun birbirinden özel lezzetler sofralarınıza sunuluyor.

Çorba, bulyon, harç ve tatlı çeşitleriyle 4 farklı lezzet kategorisinde sofraları süsleyen Bizim Mutfak ürünleri, hem pratik hem de çok lezzetli.

Bizim Mutfak’ın lezzet hikayesi yeni ürünlerle birlikte tüm hızıyla devam edecek, sofralarınız pratik lezzetlerimizle renklenecek.

Bizim Mutfak’ın yeni lezzetlerinden haberdar olmak ister misiniz?