Ana Sayfa>Süper Tok Tutan Tarifler>Karabuğday Pilavı Tarifi

Besleyici ve Pratik
Karabuğday Pilavı Tarifi

Malzemeler:

  • 1 Paket Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
  • 1 lt su
  • 150 gr istiridye mantarı
  • 150 gr kuzu eti
  • 80 gr arpacık soğan
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı:

Bir tencerede 1 çorba kaşığı terayağını eritip kuşbaşı kuzu etlerini yumuşayıncaya kadar kavurun. Daha sonra içine arpacık soğanları ekleyip bir süre daha kavurmaya devam edin. Ardından doğradığınız istiridye mantarlarını ekleyip 4-5 dakika kavurun. Üzerine Bakliyatlı Karabuğday Çorbası karışımını, istediğiniz miktarda tuz ve karabiberi ekleyip malzemelerin üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Gerekli Ürünler

Bizim Mutfak Tavuklu Tarhana Çorbası

Bakliyatlı Çorbalar

Karabuğday Çorbası

Detaylı İncele

Bizim Mutfak’ın yeni lezzetlerinden haberdar olmak ister misiniz?