Ana Sayfa>Süper Tok Tutan Tarifler>Semizotlu Maş Borani Tarifi

Besleyici ve Pratik
Semizotlu Maş Borani Tarifi

Malzemeler:

  • 1 Paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı
  • 1 lt su
  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ
  • 100 gr kuzu eti
  • 1 bağ semizotu
  • 200 gr ekşi yoğurt
  • Tuz
  • Sarımsak

Hazırlanışı:

Tencereye iki çorba kaşığı sıvıyağ koyduktan sonra kuşabaşı doğradığınız kuzu etini ekleyip yumuşayana kadar soteleyin. Daha sonra içine Bakliyatlı Maş Çorbası karışımını ve 1 lt su ilave edip yarım saat pişmeye bırakın. Son aşamada ayıkladığınız semizotlarını, tuz ve sarımsakla karıştırdığınız yoğurdu ekleyip karıştırın. Bir kaç dakika dinlendirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Gerekli Ürünler

Bizim Mutfak Tavuklu Tarhana Çorbası

Bakliyatlı Çorbalar

Maş Çorbası Karışımı

Detaylı İncele

Bizim Mutfak’ın yeni lezzetlerinden haberdar olmak ister misiniz?