Ana Sayfa>Tarifler>Az Tuzlu Bulyon’la Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Az Tuzlu Bulyon’la
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Malzemeler:

  • 1 su bardağı bulgur
  • %25 Az Tuzlu Et Bulyon
  • Yarım çay bardağı tel şehriye
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 su bardağı su

Hazırlanışı:

Pilav tenceresine tereyağı koyup şehriyeyi pembeleşene kadar kavurun.
Sonra yıkamış olduğunuz bulguru ekleyin.
Bir iki tur çevirip bulyonu ve sıcak suyu ekleyip suyunu çekene kadar pişirin
(bu ölçüler bulgura göre değişiklik gösterebilir.)
Suyu az gelirse takviye yapabilirsiniz.
Pilavımız piştikten sonra üzerine havlu peçete koyup
10 dakika dinlendirin ve sıcak servis yapın.

Gerekli Ürünler

Bizim Mutfak Az Tuzlu Tavuk Bulyon

Az Tuzlu Et Bulyon

Detaylı İncele

Bizim Mutfak’ın yeni lezzetlerinden haberdar olmak ister misiniz?