Ana Sayfa>Tarifler>Fırında Kök Sebze Tarifi

FIRINDA KÖK SEBZE
TARİFİ

Fırında kök sebze yemeği kış aylarında bağışıklığınızın güçlenmesi için önemle tüketmeniz gereken bir yemektir. Hafif ve besleyici olması diyet ve vejetaryan menülerinin de vazgeçilmezidir. Beyaz, kırmızı etlerle birlikte tüketerek lezzeti ve aromasıyla şahane bir yemek keyfi sürebilir, ya da doğrudan sebze olarak tüketebilirsiniz. Tercih sizlerin, her halükarda beğeneceğinize inanıyoruz. Afiyet olsun

Fırında Kök sebze Malzemeleri Nelerdir?

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet kereviz
  • 2 adet havuç
  • 2 adet kabak
  • 2 adet soğan
  • 1 adet yer elması
  • 2 adet patates
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet mor havuç
  • 3 yemek kaşığı Bizim Mutfak Sebze Çeşnisi

Fırında Kök Sebze Tarifi Nasıl Yapılır?

Bütün sebzeleri güzelce yıkayın. Havuçların ve soğanın kabuklarını soyun. Bütün sebzeleri 4 parçaya bölün ve fırın tepsisine dizin. Üzerine zeytinyağı ve Bizim Mutfak Sebze Çeşnisini serpin. Sebzeleri karıştırarak birbirine harmanlayın. 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Gerekli Ürünler

Bizim Mutfak Sebzeli Çeşni

Sebzeli Çeşni

Detaylı İncele

Bizim Mutfak’ın yeni lezzetlerinden haberdar olmak ister misiniz?