#SÜPERTOKTUTANTARİFLER

Karabuğday Pilavı

Kolayca Hazırlayın!

Malzemeler

• 1 Paket Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
• 1 lt su
• 150 gr istiridye mantarı
• 150 gr kuzu eti
• 80 gr arpacık soğan
• 1 çorba kaşığı tereyağı
• Karabiber
• Tuz

Hazırlanışı

Bir tencerede 1 çorba kaşığı terayağını eritip kuşbaşı kuzu etlerini yumuşayıncaya kadar kavurun. Daha sonra içine arpacık soğanları ekleyip bir süre daha kavurmaya devam edin. Ardından doğradığınız istiridye mantarlarını ekleyip 4-5 dakika kavurun. Üzerine Bakliyatlı Karabuğday Çorbası karışımını, istediğiniz miktarda tuz ve karabiberi ekleyip malzemelerin üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.