#SÜPERTOKTUTANTARİFLER

Semizotlu Maş Borani

Kolayca Hazırlayın!

Malzemeler

• 1 Paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı
• 1 lt su
• 2 çorba kaşığı sıvıyağ
• 100 gr kuzu eti
• 1 bağ semizotu
• 200 gr ekşi yoğurt
• Tuz
• Sarımsak

Hazırlanışı

Tencereye iki çorba kaşığı sıvıyağ koyduktan sonra kuşabaşı doğradığınız kuzu etini ekleyip yumuşayana kadar soteleyin. Daha sonra içine Bakliyatlı Maş Çorbası karışımını ve 1 lt su ilave edip yarım saat pişmeye bırakın. Son aşamada ayıkladığınız semizotlarını, tuz ve sarımsakla karıştırdığınız yoğurdu ekleyip karıştırın. Bir kaç dakika dinlendirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.