SİYEZ BUĞDAYI ÇORBASI

TANE TANE BAKLİYAT MUTFAĞINIZDA DOĞAL BİR TAT

Bizim Mutfak bakliyatlı çorbalar doğal içeriğiyle sofranıza yeni bir lezzet getiriyor. Protein ve lif kaynağı olan bakliyatlı çorbalarımız hem besleyici hem de çok pratiktir. Siz de şimdi bakliyatlı çorbalarımızla mutfağınızda doğal lezzeti yakalayın.

SİYEZ BUĞDAYI ÇORBASI İÇİNDEKİLER

Çorbalarımızın içinde gerçek lezzeti tatmanız için özenle seçilmiş %100 bakliyat ve tahıl karışımı bulunmaktadır.

Siyez Buğdayı

Genetik yapısı 10 bin yıldan üzün süredir bozulmadan korunmuş ve bizim topraklarımızda yetişen çok kıymetli bir buğdaydır. Protein, lif, mineral, vitamin ve antioksidanlar açısından zengin ve gluten oranı düşük bir buğday türüdür.

Sarı Mercimek

Türk mutfağında çorbaların vazgeçilmezi olan bakliyatlarından biridir. Protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından zengin bileşimi sayesinde size sağlıklı bir lezzet sunmaktadır.

Esmer Bulgur

Yüksek oranda lif içeren esmer bulgur, İçeriğindeki glisemik endeksinin düşük olması sebebi ile uzun süre tok tutma özelliğine sahiptir. Ayırca çinko, kepek, krom ve magnezyum içeriği ile öne çıkan esmer bulgur, B12 dışındaki tüm B vitamin grubu içeren zengin bir kaynaktır.

Çavdar

Çavdar diğer tahıllara göre daha yüksek miktarda diyet lifi içermesiyle öne çıkmaktadır. Yüksek su bağlama kapasitesine sahip olduğundan tüketildiğinde tokluk hissi verir.

Kırmızı Mercimek

Türk mutfağının vazgeçilmez bakliyatlarından biridir. Protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından oldukça zengindir.