TANE TANE BAKLİYAT
MUTFAĞINIZDA DOĞAL BİR TAT SİYEZ BUĞDAYI ÇORBASI
Siyez Buğdayı Çorbası – Bizim Mutfak bakliyatlı çorbalar doğal içeriğiyle sofranıza yeni bir lezzet getiriyor. Protein ve lif kaynağı olan bakliyatlı çorbalarımız hem besleyici hem de çok pratiktir. Siz de şimdi bakliyatlı çorbalarımızla mutfağınızda doğal lezzeti yakalayın.
SİYEZ BUĞDAYI ÇORBASI İÇİNDEKİLER
Çorbalarımızın içinde gerçek lezzeti tatmanız için özenle seçilmiş %100 bakliyat ve tahıl karışımı bulunmaktadır. Siyez Buğdayı Çorbası içindekiler:
Siyez Buğdayı
Genetik yapısı 10 bin yıldan üzün süredir bozulmadan korunmuş ve bizim topraklarımızda yetişen çok kıymetli bir buğdaydır. Protein, lif, mineral, vitamin ve antioksidanlar açısından zengin ve gluten oranı düşük bir buğday türüdür.
Sarı Mercimek
Türk mutfağında çorbaların vazgeçilmezi olan bakliyatlarından biridir. Protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından zengin bileşimi sayesinde size sağlıklı bir lezzet sunmaktadır.
Esmer Bulgur
Çavdar diğer tahıllara göre daha yüksek miktarda diyet lifi içermesiyle öne çıkmaktadır. Yüksek su bağlama kapasitesine sahip olduğundan tüketildiğinde tokluk hissi verir.
Çavdar
Çavdar diğer tahıllara göre daha yüksek miktarda diyet lifi içermesiyle öne çıkmaktadır. Yüksek su bağlama kapasitesine sahip olduğundan tüketildiğinde tokluk hissi verir.
Kırmızı Mercimek
Türk mutfağının vazgeçilmez bakliyatlarından biridir. Protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından oldukça zengindir.
Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…
Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…