Pudingli Mozaik Pasta tarifi için ; bir sos tenceresine Bizim Mutfak Çikolatalı Puding, süt ve portakal kabuğu rendesini alın ve karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Kaynayıp ilk sıcağı çıktıktan sonra tereyağı ilave ederek karıştırın.
2
Yulaflı bisküvileri elinizle iri parçalar halinde ufalayarak bir karıştırma kasesine alın. Üzerine soğumuş puding ve file Antep fıstığını ilave ederek karıştırın.
3
Hazırladığınız harcı streç film serili kalıba alın ve en az 6 saat dondurun.
4
Servis için Bizim Mutfak Çikolatalı Sos’u paket talimatlarına göre pişirerek soğutun.
5
Dondurduğunuz pastayı ters çevirerek servis tabağına alın.
6
Soğuttuğunuz çikolatalı sosu üzerinde gezdirip Antep fıstığı ve çilek dilimleri ile servis edin. Pudingli Mozaik Pasta hazır. Afiyet olsun.