Bizim Mutfak
#bizimmutfak

Et Yemekleri

Et Yemekleri

Et Yemekleri

Et Yemekleri – Anadolu mutfağında önemli bir yeri olan et yemekleri, birçok diğer mutfakta da oldukça popüler. Genellikle ana yemek olarak yapılan et yemekleri, sofralarda adeta ‘başroldedir’. Sizin için bir araya getirdiğimiz birbirinden lezzetli tariflerde yöresel ve klasik et yemeklerinin yanında, dünya mutfağından da iyi örnekleri bulacaksınız.

Ramazan Kebabı Tarifi

  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 350 gram kuşbaşı dana eti
Tarifi Gör ›

Sulu Köfte

  • Bizim Mutfak Kemik Suyuna Mercimek Çorbası
  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›

Sebzeli Rulo Köfte

  • 500 g kıyma
  • 1 paket Bizim Mutfak köfte harcı
Tarifi Gör ›

Gravy Soslu Bonfile

  • 30 ml zeytinyağı
  • 500 gr bonfile
Tarifi Gör ›

Garniatürlü Çanak Köfte

  • 500 g kıyma
  • 1 paket Bizim mutfak köfte harcı
Tarifi Gör ›

Acem Pilavı

  • 2 su bardağı pirinç
  • 250 g kuşbaşı dana eti
Tarifi Gör ›

Soslu Çökertme Kebabı

  • 300 gr. Dana eti (Biftek veya bonfile) 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
Tarifi Gör ›

Dana Kaburga ve Sebzeli Pilav (Risotto)

  • 300 gr dana kaburga
  • 1 adet defneyaprağı
Tarifi Gör ›

İslim Kebabı

  • 4 adet kemer patlıcan
  • 600 gram dana kıyması ya da tavuk kıyması
Tarifi Gör ›