MAŞ ÇORBASI KARIŞIMI

TANE TANE BAKLİYAT MUTFAĞINIZDA DOĞAL BİR TAT

Bizim Mutfak bakliyatlı çorbalar doğal içeriğiyle sofranıza yeni bir lezzet getiriyor. Protein ve lif kaynağı olan bakliyatlı çorbalarımız hem besleyici hem de çok pratiktir. Siz de şimdi bakliyatlı çorbalarımızla mutfağınızda doğal lezzeti yakalayın.

MAŞ ÇORBASI KARIŞIMI İÇİNDEKİLER

Çorbalarımızın içinde gerçek lezzeti tatmanız için özenle seçilmiş %100 bakliyat ve tahıl karışımı bulunmaktadır.

Kırmızı Mercimek

Türk mutfağının vazgeçilmez bakliyatlarından biridir. protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından zengin bileşimi sayesinde size sağlıklı bir lezzet sunmaktadır.

Maş Fasulyesi

Protein açığının kapatılmasında en önemli bakliyatlardan bir tanesidir. Türk ve dünya mutfağında çorbadan salataya, yemekten ekmeğe kadar birçok şekilde kullanılmaktadır. Çorbamıza bu özel lezzeti veren yegane bakliyattır.

Buğday

Buğday, en çok tüketilen ve protein içeriği en yüksek olan tahıldır.

Sarı Mercimek

Türk mutfağında çorbaların vazgeçilmezi olan bakliyatlarından biridir. Protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından zengin bileşimi sayesinde size sağlıklı bir lezzet sunmaktadır.

Firik Bulguru

Kendine has bir lezzeti olan Firik bulguru ülkemizde özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesinde sıklıkla pilav ve çorbalarda kullanılmaktadır. Prebiyotik özellikleri, tümör gelişimini engelleyici ve bağışıklığı uyarıcı etkisiyle Firik bulguru, aynı zamanda potasyum, kalsiyum, fosfor ve demir minerallerince de oldukça zengindir. Çorbamızın özel lezzetindeki başrol oyuncularından biridir.

MAŞ ÇORBASI KARIŞIMI NASIL HAZIRLANIR?

Evdeki malzemelerden ekleyerek lezzeti damak tadınıza göre belirleyebilirsiniz. Protein ve lif kaynağıdır.Hiçbir koruyucu madde ve tuz içermez!

Çorbalarımızın içinde gerçek lezzeti tatmanız için özenle seçilmiş %100 bakliyat ve tahıl karışımı bulunmaktadır.

Kolayca Hazırlayın!

Ambalajın içindeki baharat karışımı paketini çıkarıp daha sonra kullanmak üzere kenara alın. Paketteki bakliyat karışımını tencereye boşaltın. Üzerine 1 litre (5 su bardağı) sıcak su koyun. Ara ara karıştırarak orta ateşte, ağzı kapalı tencerede 30 dakika kaynatın. Ayrı bir tavada 3 çorba kaşığı sıvı yağ ile 1 çorba kaşığı salçayı 2-3 dakika kavurun. Kavurduğunuz salçayı kaynayan çorbaya ilave edin. Arzunuza göre paketten çıkan baharat karışımını da bu aşamada çorbanıza ekleyebilirsiniz. Bu ürün tuz içermediği için pişirme esnasında çorbanıza istediğiniz miktarda tuz ekleyebilirsiniz. Salça, baharat ve tuz ilave ettiğiniz çorbayı 5 dakika daha kaynatın. Sıcak servis yapın.

Bizim Mutfak’ın yeni lezzetlerinden haberdar olmak ister misiniz?