Bizim Mutfak

Kremalı Mantar Çorbası

Kremalı Mantar Çorbası

Kremalı Mantar Çorbası

Kremalı Mantar Çorbası

    Satın Al

  • Kremalı Mantar Çorbası migros

BİZİM MUTFAK
Kremalı Mantar Çorbası

Klasik çorba çeşitlerimizden Bizim Mutfak Kremalı Mantar Çorbası, ideal kıvam ve lezzeti ile sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Lezzet konusunda tam bir klasik olan Kremalı Mantar Çorbası’nı hava ve ışık almayan 3 katlı ambalajlarda sizlere sunuyoruz. Özenle kuruttuğumuz mantarları krema lezzetiyle buluşturup en ideal tada pratik bir şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz.

Hazırlanışı:

Ambalajın içindekileri 1 litre (5 bardak) suya ilave edin, kaynayıncaya kadar devalı karıştırın. Kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun.

1 paket yaklaşık 4 porsiyondur.

Kremalı Mantar Çorbası

Bizim Mutfak çorbalarının lezzet sırrını açıklıyoruz

Özenle seçtiğimiz sebze, bakliyat ve baharatları tam mevsiminde topluyoruz. Evde yaptığınız tarhana gibi, geleneksel bir yöntem olan kurutma ile malzemeleri kurutuyoruz. Lezzetli tariflerimize göre malzemeleri harmanlıyoruz.

Hiçbir koruyucu madde eklemeden, çorbalarımızın lezzetini ve tazeliğini hava, ışık ve neme karşı koruyan 3 katlı koruyucu ambalajlarımıza el değmeden paketliyoruz. Hem pratik hem de lezzetli çorbalarımızı sofralarınıza sunuyoruz.

Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…

Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…

Birbirinden lezzetli daha fazla çorba tarifi için, websitemizin “Tarifler” sekmesindeki “Çorbalar” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kremalı Mantar Çorbası

    Satın Al

  • Kremalı Mantar Çorbası migros

Tariflerimiz

Krem Şantili Mini Kadayıf

  • 300 gram tel kadayıf
  • 150 gram tereyağı

Şerbeti için;

Tarifi Gör ›

Havuçlu Patates Topları

  • 1 adet Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Et Bulyon
  • 3 adet haşlanmış patates
Tarifi Gör ›

Sucuklu Tarhana Çorbası

  • 1 paket Bizim Mutfak Kemik Suyu Lezzetinde Tarhana Çorbası
  • 1/4 kangal sucuk
Tarifi Gör ›

Tavuk Şiş

  • 1 adet Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon
  • 500 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
Tarifi Gör ›