Bizim Mutfak

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Kaç Kişilik: 4

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
  • 250 g dana bonfile
  • 15 adet kültür mantarı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı su
  • Tuz, karabiber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Maydanoz
Paylaş:
Kaç Kişilik4

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Nasıl Yapılır ?

1
Tavanızı ısıtın. Zeytinyağını ekleyin ve bonfileleri tavaya alın. Bonfilelerin ön ve arka yüzünü 4 dakika kadar pişirin.

2
Etleri bir tabağa alıp, sarımsakları doğrayın. Dilimlediğiniz mantar ve sarımsağı kokusu çıkana kadar soteleyin.

3
Mantarlar suyunu çekince su ve Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası ekleyin. Pişirdiğiniz bonfileleri hazırladığınız sosa ekleyin.

4
Tuz ve karabiberle tatlandırın.

5
Pişen etlerinizi maydanozla süsleyip, servis edin. Afiyet olsun.

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi
Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Diğer Tariflerimiz

Fish & Chips Tarifi

Fish & Chips Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
Tarifi Gör ›
Kayseri Yağlaması Tarifi

Kayseri Yağlaması Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›
Dana Nuar Tarifi

Dana Nuar Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Marinasyon ve Çeşni Karışımı (et için)
Tarifi Gör ›
Sebzeli Kavurma Tarifi

Sebzeli Kavurma Tarifi

  • 1 tatlı kaşığı Bizim Mutfak 7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Tarifi Gör ›