Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Cheesecake Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Cheesecake Tarifi
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Cheesecake Malzemeleri Nelerdir ?
Tabanı için;
1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
150 g çiğ fındık ve ceviz karışımı
5 adet hurma (10 dakika sıcak suda beklemiş, çekirdeksiz)
2 yemek kaşığı tereyağı
Dolgusu için;
500 g labne
1 paket krema
1,5 su bardağı esmer şeker
1 paket vanilya
Sosu için;
250 g arzu edilen bir meyve (frambuaz vişne, çilek vb.)
5 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı su
1 paket vanilin
Ürüne Git ›
Paylaş:
Cheesecake Nasıl Yapılır ?
1
Cheesecake tarifi için ; Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
2
Blender içerisine alın ve üzerine fındık, ceviz, hurma ekleyerek un haline getirin.
3
Üzerine erittiğiniz tereyağını ekleyerek güzelce karıştırın. Taban karışımını cuplara elinizle ezerek yerleştirin.
4
Dolgu için labne, krema, esmer şeker ve vanilin ekleyerek çırpın. Tabanların üzerine eşit miktarda paylaştırın ve dolapta bekletin.
5
250 g frambuaz, şeker, mısır nişastası, su ve vanilini bir tencerenin içerisine ekleyerek pişirin.
6
Krema karışımının üzerine ekleyin ve Cheesecake hazır. Buzdolabında 4-5 saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Diğer Tariflerimiz
San Sebastian Cheesecake Tarifi (Çikolata Soslu)
7 adet yumurta
Tarifi Gör ›
Krem Şantili Mini Kadayıf Tarifi
300 gram tel kadayıf
Tarifi Gör ›
Elmalı Fit Tatlı Tarifi
4 yemek kaşığı
Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
Tarifi Gör ›
İrmik Tatlısı Tarifi
1 litre süt
Tarifi Gör ›