Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
0
Cheesecake
Anasayfa
»
Tarifler
»
Cheesecake
Cheesecake
Anasayfa
»
Tarifler
»
Cheesecake
Cheesecake
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Cheesecake Malzemeleri Nelerdir ?
Tabanı için;
1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
150 g çiğ fındık ve ceviz karışımı
5 adet hurma (10 dakika sıcak suda beklemiş, çekirdeksiz)
2 yemek kaşığı tereyağı
Dolgusu için;
500 g labne
1 paket krema
1,5 su bardağı esmer şeker
1 paket vanilya
Sosu için;
250 g arzu edilen bir meyve (frambuaz vişne, çilek vb.)
5 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı su
1 paket vanilin
Cheesecake Nasıl Yapılır ?
1
Cheesecake tarifi için ; Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
2
Blender içerisine alın ve üzerine fındık, ceviz, hurma ekleyerek un haline getirin.
3
Üzerine erittiğiniz tereyağını ekleyerek güzelce karıştırın. Taban karışımını cuplara elinizle ezerek yerleştirin.
4
Dolgu için labne, krema, esmer şeker ve vanilin ekleyerek çırpın. Tabanların üzerine eşit miktarda paylaştırın ve dolapta bekletin.
5
250 g frambuaz, şeker, mısır nişastası, su ve vanilini bir tencerenin içerisine ekleyerek pişirin.
6
Krema karışımının üzerine ekleyin ve Cheesecake hazır. Buzdolabında 4-5 saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Diğer Tariflerimiz
Çikolata Soslu Pankek
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı toz şeker
Tarifi Gör ›
Çilekli Pudingli İrmik Helvası
500 g irmik
200 g tereyağı
Tarifi Gör ›
Barbie Pastası
5 adet hazır pasta tabanı
Orman meyveleri
Süslemek için:
Tarifi Gör ›
Tuna Dalgası
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
Tarifi Gör ›