Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Ev Yapımı Fındık Lahmacun Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Ev Yapımı Fındık Lahmacun Tarifi
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Ev Yapımı Fındık Lahmacun Malzemeleri Nelerdir ?
Hamur için:
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
3 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kuru maya
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı süt (ılık)
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı toz şeker
İç harcı için:
300 gram dana kıyma
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
Karabiber, pul biber, tuz
Üzeri İçin:
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
Ürüne Git ›
Paylaş:
Ev Yapımı Fındık Lahmacun Nasıl Yapılır ?
1
Hamur için, mayayı geniş bir kaseye alıp, süt ve şekerle çözdürün. Ardından yoğurt, tereyağı, tuz ve unu ekleyerek yoğurun.
2
Hamurun üzerini örtüp mayalandırmaya bırakın.
3
İç harcı için, kıyma, soğan, maydanoz, baharatlar, ceviz ve Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon’u ekleyip yoğurun.
4
Mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp açın. Üzerine hazırladığınız iç harcı sürün.
5
Fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin.
6
Fırından çıkan fındık lahmacunlara dilerseniz soğan salatası ekleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Patlıcanlı Sufle Tarifi
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Kadınbudu Köfte Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›
Bayatlamayan Puf Poğaça Tarifi
7-8 su bardağı un
Tarifi Gör ›
Milföyden Kıymalı Mini Pide Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›