Bizim Mutfak
#bizimmutfak

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?

  • 2 paket Bizim Mutfak Anadolu Çorba karışımı
  • 200 gr kemiksiz dana eti
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yeteri kadar su

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • Pul biber
Anadolu Çorba Karışımı

Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?

1
Eti suda haşlanır. Et haşladıktan sonra didiklenir.

2
Etin yarısı, Anadolu Çorba Karışımı ve et suyu bir tencereye konulur ve ezilerek pişirilir.

3
Anadolu Çorba Karışımı piştikten sonra, üzerine eritilen tereyağını ve kalan etler eklenir. Afiyet olsun!

Diğer Tariflerimiz

Ezogelin köftesi

  • 1 paket Bizim Mutfak Ezogelin Çorba Karışımı
  • 1 adet soğan
Tarifi Gör ›

Bitter Çikolatalı Siyez Kurabiye

  • 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
Tarifi Gör ›

Maşlı Karnabahar Lazanya

  • 1 adet karnabahar
  • 1 Paket Bizim Mutfak Maş çorba karışımı
Tarifi Gör ›

Raw Brownie

  • 1 su bardağı çiğ badem
  • 1 su bardağı ceviz
Tarifi Gör ›