Bizim Mutfak
#bizimmutfak

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?

  • 2 paket Bizim Mutfak Anadolu Çorba karışımı
  • 200 gr kemiksiz dana eti
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yeteri kadar su

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • Pul biber
Anadolu Çorba Karışımı

Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?

1
Eti suda haşlanır. Et haşladıktan sonra didiklenir.

2
Etin yarısı, Anadolu Çorba Karışımı ve et suyu bir tencereye konulur ve ezilerek pişirilir.

3
Anadolu Çorba Karışımı piştikten sonra, üzerine eritilen tereyağını ve kalan etler eklenir. Afiyet olsun!

Diğer Tariflerimiz

Armutlu Turta

  • 2 su bardağı Bizim Mutfak bakliyatlı Kinoalı Mercimek çorba karışımı (un haline getirilecek)
  • 130 gr tereyağı
Tarifi Gör ›

Kinoali Mini Muffin

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 3 adet yumurta
Tarifi Gör ›

Kinoalı Karabuğday Salatası

  • 1 su bardağı Bizim Mutfak Karabuğday Çorbası karışımı
  • 1/2 su bardağı Bizim Mutfak Kinoalı Mercimek Çorbası karışımı
Tarifi Gör ›

Maş Sezar Salata

  • 1 paket Bizim Mutfak Maş Çorba Karışımı
  • 2 parça ızgara tavuk eti
Tarifi Gör ›