Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
0
Herse (Bayburt Mutfağı)
Anasayfa
»
Tarifler
»
Herse (Bayburt Mutfağı)
Herse (Bayburt Mutfağı)
Anasayfa
»
Tarifler
»
Herse (Bayburt Mutfağı)
Herse (Bayburt Mutfağı)
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?
2 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
200 g kemiksiz dana eti
Tuz
Karabiber
Yeteri kadar su
Üzerine;
3 yemek kaşığı tereyağı
Pul biber
Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?
1
Kemiksiz dana etini suda haşlayın ve sonra didikleyin.
2
Etin yarısını, Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı ve etin suyunu bir tencereye alın ve ezerek pişirin.
3
Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı piştikten sonra, üzerine erittiğiniz tereyağını ve etleri ekleyin. Afiyet olsun!
Diğer Tariflerimiz
Kilis Tava
1 paket
Bizim Mutfak Köfte Harcı
500 g kuzu kıyma
Tarifi Gör ›
Dana Kaburga ve Sebzeli Pilav (Risotto)
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
300 g dana kaburga
Tarifi Gör ›
Ramazan Kebabı Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tarifi Gör ›
Fırında Sebzeli ve Beşamelli Köfte
1 kase brokoli
1 kase karnabahar
Tarifi Gör ›