Bizim Mutfak

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?

  • 2 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
  • 200 g kemiksiz dana eti
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yeteri kadar su

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • Pul biber

Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?

1
Kemiksiz dana etini suda haşlayın ve sonra didikleyin.

2
Etin yarısını, Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı ve etin suyunu bir tencereye alın ve ezerek pişirin.

3
Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı piştikten sonra, üzerine erittiğiniz tereyağını ve etleri ekleyin. Afiyet olsun!

Diğer Tariflerimiz

Kemik Suyu Bulyonlu Mantı

  • 2 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
  • 500 g hazır mantı
Tarifi Gör ›

Patlıcan Oturtma

  • 3 adet büyük boy patlıcan
  • 200 g kıyma
Tarifi Gör ›

Sebzeli Çeşnili Fırında Hindi

  • 1 tatlı kaşığı Bizim Mutfak 7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
  • 125 g tereyağı, oda sıcaklığında yumuşamış olmalı 
Tarifi Gör ›

Dana Kaburga ve Sebzeli Pilav (Risotto)

  • 1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
  • 300 g dana kaburga
Tarifi Gör ›