Bizim Mutfak

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?

  • 2 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
  • 200 g kemiksiz dana eti
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yeteri kadar su

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • Pul biber

Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?

1
Kemiksiz dana etini suda haşlayın ve sonra didikleyin.

2
Etin yarısını, Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı ve etin suyunu bir tencereye alın ve ezerek pişirin.

3
Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı piştikten sonra, üzerine erittiğiniz tereyağını ve etleri ekleyin. Afiyet olsun!

Diğer Tariflerimiz

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
  • 250 g dana bonfile
Tarifi Gör ›

Kıymalı Lazanya

  • 1 paket lazanya yaprağı
  • 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tarifi Gör ›

Çanak Köfte

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
  • 400 g kıyma

İçi için;

Tarifi Gör ›

Gravy Soslu Bonfile

  • 30 ml zeytinyağı
  • 500 g bonfile
Tarifi Gör ›