Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
0
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu
Anasayfa
»
Tarifler
»
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu
Anasayfa
»
Tarifler
»
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu Malzemeleri Nelerdir ?
Bizim Mutfak Çikolatalı Sos
Vanilyalı dondurma
3 yumurta
250 g panko
200 g un
500 ml ayçiçek yağı
Kızarmış Dondurma Tarifi: Çikolata Soslu Nasıl Yapılır ?
1
Vanilyalı dondurmayı toplar halinde ayırın ve derin dondurucuda mümkünse 1 gün önceden dondurun.
2
Dondurduktan sonra; önce una, sonra yumurtaya ve en son pankoya bulayın. Bu işlemi 3 defa üst üste uygulayın.
3
Daha sonra önceden kızdırdığınız derin yağa bırakın. Renk alıp kızardığında tabaklara alın.
4
Üzerine Bizim Mutfak Çikolatalı Sos gezdirerek son dokunuşunuzu yapın. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Krem Şantili Revani
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
Tarifi Gör ›
Çilekli Pudingli Lokma Krep
6 tepeleme yemek kaşığı Bizim Mutfak Çilekli Puding
2 adet yumurta
Tarifi Gör ›
Kedidili Bisküvili Çilekli Puding
2 paket Bizim Mutfak Çilekli Puding
5 su bardağı süt
Tarifi Gör ›
Kabak Tatlısı
1.5 kilo balkabağı (kabuksuz)
1.5 su bardağı toz şeker
Tarifi Gör ›