Tavuklu Kremalı Kabak tarifi için ; bir fırın kabını zeytinyağı ile hafif yağlayın ve tavuk etlerini dizin. Üzerine dilimlenmiş mantarları yerleştirin.
2
Derin bir kaseye kremayı aktarın. Üzerine Bizim Mutfak Kemik Suyuna Düğün Çorbası karışımını ekleyip tel çırpıcıyla karıştırın. Kabakları iyice yıkayıp kabuklarını soymadan yuvarlak dilimleyin ve kremalı karışımın içine ilave edin.
3
Tuzunu ayarlayın, karabiber ile tatlandırıp kabakların her tarafını kremalı karışıma bulayın. Mantarların üzerine dizin ve kalan krema karışımını da üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40-45 dakika pişirin.
4
Fırından almadan 5 dakika önce üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Kaşar peyniri eriyip hafif kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Tavuklu Kremalı Kabak hazır .Fırından alın ve bekletmeden servis yapın.