Bizim Mutfak’tan Türkiye’de ilk ve tek Yerli Besi Et Bulyon! Yerli üretim yemlerle beslenip, ülkemiz sınırlarında yetişen sığır etinden üretilen Bizim Mutfak Et Bulyon, 30 saniyede suda çözünür ve en lezzetli yemekleri pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. Yerli besi etten gelen eşsiz lezzeti pilav, çorba ve tüm tencere yemeklerinizde Bizim Mutfak %100 Yerli Besi Et Bulyon ile kolayca elde edebilirsiniz. Yemeklerinize ekstra tuz, baharat veya et suyu eklemenize gerek kalmadan muhteşem sofralar hazırlayabilirsiniz.
Neden %100 yerli besi?
Ürünlerimizde kullanılan sığırlar, yerli yetiştirilen yemleri ve faydalı otları tüketir. Yüksek besin değerine sahiptir. Vitamin ve mineral açısından zengindir.
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
2 adet Bizim Mutfak Et Bulyon
3 su bardağı su (600 ml)
3 yemek kaşığı sıvı yağ (45 ml)
Hazırlanışı:
Yayvan bir tencereye soğuk su ile yıkadığınız 2 su bardağı pirinci ve 3 yemek kaşığı sıvı yağı koyup kavurun. 3 su bardağı sıcak suda 2 adet Bizim Mutfak Et Bulyon’u eritin. Daha sonra kavrulmuş pirince ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın, pilavınızı kısık ateşte pişirip demlendirin.
Afiyet olsun.
Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…
Bizim Mutfak Et Bulyon ile hazırlanan birbirinden lezzetli tarifler için, websitemizdeki “Tarifler” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.