Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
Sebzeli Çeşni
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Aperatifler
Çocuklar İçin
Et Yemekleri
Pratik Tatlılar
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Sebze Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
Sebzeli Çeşni
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Aperatifler
Çocuklar İçin
Et Yemekleri
Pratik Tatlılar
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Sebze Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
#bizimmutfak
Fırında Patatesli Enginar
Anasayfa
»
Tarifler
»
Fırında Patatesli Enginar
Fırında Patatesli Enginar
Anasayfa
»
Tarifler
»
Fırında Patatesli Enginar
Fırında Patatesli Enginar
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Aperatifler
Çocuklar İçin
Et Yemekleri
Pratik Tatlılar
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Sebze Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
6
Fırında Patatesli Enginar Malzemeleri Nelerdir ?
6 adet enginar
600 g patates
2 adet soğan
2.5 su bardağı ılık su
1 tablet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
¾ su bardağı süt
30 g tereyağı
1 yemek kaşığı biberiye
1 yemek kaşığı taze kekik
Tuz ve karabiber
Fırında Patatesli Enginar Nasıl Yapılır ?
1
Ilık suda, Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyonu eriterek sütle birleştirin ve karıştırın.
2
Yağladığınız fırın kabına tüm sebzeleri, tuz ve baharlatlarını da ilave ederek kat kat yerleştirin.
3
Ilık suda, Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyonu eriterek sütle birleştirdiğiniz karışımı, sebzelere dökün.
4
Küp küp tereyağını sebzelere serpin.
5
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 1 saat kadar pişirin.
6
Fırından alıp sıcak servis edin. Afiyet olsun!
Diğer Tariflerimiz
Lor Peynirli Renkli Biber Dolması
6 adet renkli dolmalık biber
1 adet soğan
Tarifi Gör ›
Fırında Kök Sebze
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 adet kereviz
Tarifi Gör ›
Hibeş Yatağında Ispanak Kökü
150 gr tahin
1-2 yemek kaşığı ılık su
Tarifi Gör ›
Kremalı Kabak
1 paket Bizim Mutfak Kemik suyuna düğün çorbası
200 ml krema
Tarifi Gör ›