Bizim Mutfak

Kalmış Patlıcan Kızartmasından Patlıcan Katsu Tarifi

Kaç Kişilik: 2

Kalmış Patlıcan Kızartmasından Patlıcan Katsu Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
  • Kalmış patlıcan kızartma
  • Yarım çay bardağı un
  • 1 adet yumurta

Kızartmak için:

  • Sıvı yağ
Paylaş:

Tarifin Hikayesi

Bir gün önceden kalan kızarmış patlıcanlarınızı yepyeni bir lezzete dönüştürmeye var mısınız?
Bizim Mutfak Çıtır Pane ile Japon mutfağının eşsiz lezzeti Patlıcan Katsu yapmak tahmininizden daha kolay.

Kaç Kişilik2
Hazırlık Süresi10 Dk
Pişirme Süresi8 Dk
Zorluk SeviyesiKolay

Kalmış Patlıcan Kızartmasından Patlıcan Katsu Nasıl Yapılır ?

1
Kalmış patlıcan kızartmasına sırasıyla şu işlemleri uygulayın:
• Önce una bulayın,
• Sonra çırpılmış yumurtaya batırın,
• En son olarak Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı’na bulayın.

2
Tüm dilimleri bu şekilde hazırlayın.

3
Geniş bir tavada sıvı yağı kızdırın.

4
Patlıcanları, dışı altın rengi alana kadar her iki yüzünü çevirerek kızartın.

5
Kızaran dilimleri kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün. Afiyet olsun.

Kalmış Patlıcan Kızartmasından Patlıcan Katsu Tarifi

Diğer Tariflerimiz

Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Tarifi

Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Tarifi

  • 1 adet Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon (su ile çözdürülmüş)
Tarifi Gör ›
Kalmış Patatesten Mücver Tarifi

Kalmış Patatesten Mücver Tarifi

  • 1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Kremalı Tavuk Çorbasından Tavuk Sote Tarifi

Kremalı Tavuk Çorbasından Tavuk Sote Tarifi

  • 1 su bardağı kalan Bizim Mutfak Kremalı Tavuk Çorbası
Tarifi Gör ›