Bir gün önceden kalan kızarmış patlıcanlarınızı yepyeni bir lezzete dönüştürmeye var mısınız?
Bizim Mutfak Çıtır Pane ile Japon mutfağının eşsiz lezzeti Patlıcan Katsu yapmak tahmininizden daha kolay.
Kaç Kişilik2
Hazırlık Süresi10 Dk
Pişirme Süresi8 Dk
Zorluk SeviyesiKolay
Kalmış Patlıcan Kızartmasından Patlıcan Katsu Nasıl Yapılır ?
1
Kalmış patlıcan kızartmasına sırasıyla şu işlemleri uygulayın:
• Önce una bulayın,
• Sonra çırpılmış yumurtaya batırın,
• En son olarak Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı’na bulayın.
2
Tüm dilimleri bu şekilde hazırlayın.
3
Geniş bir tavada sıvı yağı kızdırın.
4
Patlıcanları, dışı altın rengi alana kadar her iki yüzünü çevirerek kızartın.
5
Kızaran dilimleri kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün. Afiyet olsun.