Bizim Mutfak
#bizimmutfak

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı

Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı ile çıtır çıtır kızartmalar yapmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Et, tavuk, hindi, balık, köfte, börek ve hatta sebzelerinizin de dışını kaplamak için kullanabileceğiniz Çıtır Pane Harcı, gevrek dokusu ve lezzetiyle restoranlardan hatırladığınız tadı sofralarınıza taşıyacak.

Çıtır pane ile kapladığınız ürünleri klasik olarak kızartabileceğiniz gibi, fırınlayarak da pişirebilirsiniz. Ayrıca fırında pişireceğiniz peynirli makarna, beşamel soslu graten gibi ürünlerin üzerine serperek nar gibi kızarmış çıtır bir katmanla yemeğinize imzanızı atabilirsiniz.

Bizim Mutfak harçları ve çeşnisiyle yemeklerinize lezzet katmak sizin elinizde.

Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…

Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…

Çıtır Pane Harcı

Tariflerimiz

Fellah Köfte

  • Yarım su bardağı kısırlık bulgur
  • Yarım çay bardağı irmik
Tarifi Gör ›

Karabuğdaylı Tahinli Bakla Mezesi

  • 1 paket Bizim Mutfak Karabuğday Çorbası Karışımı 
  • 500 g taze bakla 
Tarifi Gör ›

Krem Şantili Revani

  • 3 adet yumurta 
  • 1 su bardağı toz şeker 
Tarifi Gör ›

İç Baklalı Ayran Aşı Çorbası

  • 1 paket Anadolu Çorbası Karışımı 
  • 500 gr süzme yoğurt 
Tarifi Gör ›