Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
0
Pudingli Kadayıf Tatlısı
Anasayfa
»
Tarifler
»
Pudingli Kadayıf Tatlısı
Pudingli Kadayıf Tatlısı
Anasayfa
»
Tarifler
»
Pudingli Kadayıf Tatlısı
Pudingli Kadayıf Tatlısı
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4-6 Kişilik
Pudingli Kadayıf Tatlısı Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
3 su bardağı süt
1 paket kavrulmuş kadayıf
Üzeri için;
Çilek
Antep fıstığı (veya ceviz içi)
Pudingli Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır ?
1
Bizim Mutfak Çikolatalı Puding’i sütle karıştırarak kıvam alıncaya kadar pişirin. Suyla ıslattığınız kaselere paylaştırın.
2
Oda sıcaklığında soğuyan pudingleri buzdolabına kaldırın. 5-6 saat soğutun.
3
Kavrulmuş kadayıfı düz bir tabağa dökün, kasedeki pudingi ters çevirerek kadayıfa bulayın.
4
Çilek ve fıstıkla üzerini süsleyip servis edin.
Diğer Tariflerimiz
Aşure
1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
1,5 su bardağı aşurelik buğday
Tarifi Gör ›
Armutlu Turta
1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Kinoalı Mercimek Çorbası Karışımı
130 g tereyağı
Tarifi Gör ›
Krem Şantili Revani
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
Tarifi Gör ›
Trileçe
5 adet yumurta
3/4 su bardağı şeker
Tarifi Gör ›