Bizim Mutfak
0

Pudingli Kadayıf Tatlısı

Pudingli Kadayıf Tatlısı

Pudingli Kadayıf Tatlısı

Kaç Kişilik: 4-6 Kişilik

Pudingli Kadayıf Tatlısı Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
  • 3 su bardağı süt
  • 1 paket kavrulmuş kadayıf

Üzeri için;

  • Çilek
  • Antep fıstığı (veya ceviz içi)

Pudingli Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır ?

1
Bizim Mutfak Çikolatalı Puding’i sütle karıştırarak kıvam alıncaya kadar pişirin. Suyla ıslattığınız kaselere paylaştırın.

2
Oda sıcaklığında soğuyan pudingleri buzdolabına kaldırın. 5-6 saat soğutun.

3
Kavrulmuş kadayıfı düz bir tabağa dökün, kasedeki pudingi ters çevirerek kadayıfa bulayın.

4
Çilek ve fıstıkla üzerini süsleyip servis edin.

Diğer Tariflerimiz

Aşure

  • 1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
  • 1,5 su bardağı aşurelik buğday
Tarifi Gör ›

Armutlu Turta

  • 1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Kinoalı Mercimek Çorbası Karışımı
  • 130 g tereyağı
Tarifi Gör ›

Krem Şantili Revani

  • 3 adet yumurta 
  • 1 su bardağı toz şeker 
Tarifi Gör ›

Trileçe

  • 5 adet yumurta
  • 3/4 su bardağı şeker
Tarifi Gör ›