Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Pudingli Kadayıf Tatlısı Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Pudingli Kadayıf Tatlısı Tarifi
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4-6 Kişilik
Pudingli Kadayıf Tatlısı Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
3 su bardağı süt
1 paket kavrulmuş kadayıf
Üzeri için;
Çilek
Antep fıstığı (veya ceviz içi)
Ürüne Git ›
Paylaş:
Pudingli Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır ?
1
Bizim Mutfak Çikolatalı Puding’i sütle karıştırarak kıvam alıncaya kadar pişirin. Suyla ıslattığınız kaselere paylaştırın.
2
Oda sıcaklığında soğuyan pudingleri buzdolabına kaldırın. 5-6 saat soğutun.
3
Kavrulmuş kadayıfı düz bir tabağa dökün, kasedeki pudingi ters çevirerek kadayıfa bulayın.
4
Çilek ve fıstıkla üzerini süsleyip servis edin.
Diğer Tariflerimiz
San Sebastian Cheesecake Tarifi (Çikolata Soslu)
7 adet yumurta
Tarifi Gör ›
Armutlu Turta Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Kinoalı Mercimek Çorbası Karışımı
Tarifi Gör ›
Profiterol Pasta Tarifi
1 adet kakaolu hazır pasta keki
Tarifi Gör ›
Tuna Dalgası Tarifi
4 adet yumurta
Tarifi Gör ›