Bizim Mutfak

Pudingli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Pudingli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Pudingli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Kaç Kişilik: 4-6 Kişilik

Pudingli Kadayıf Tatlısı Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
  • 3 su bardağı süt
  • 1 paket kavrulmuş kadayıf

Üzeri için;

  • Çilek
  • Antep fıstığı (veya ceviz içi)
Paylaş:

Pudingli Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır ?

1
Bizim Mutfak Çikolatalı Puding’i sütle karıştırarak kıvam alıncaya kadar pişirin. Suyla ıslattığınız kaselere paylaştırın.

2
Oda sıcaklığında soğuyan pudingleri buzdolabına kaldırın. 5-6 saat soğutun.

3
Kavrulmuş kadayıfı düz bir tabağa dökün, kasedeki pudingi ters çevirerek kadayıfa bulayın.

4
Çilek ve fıstıkla üzerini süsleyip servis edin.

Diğer Tariflerimiz

Cheesecake Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
  • 150 g çiğ fındık ve ceviz karışımı
Tarifi Gör ›

Yılbaşı Pastası Tarifi

  • 2 paket Bizim Mutfak Krem Şanti
  • 1 su bardağı soğuk süt
Tarifi Gör ›

Pudingli Pratik Kurabiye Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
  • 1 su bardağı sıvı yağ
Tarifi Gör ›

Krem Şantili Revani Tarifi

  • 3 adet yumurta 
  • 1 su bardağı toz şeker 
Tarifi Gör ›