Sebzeli Kavurma tarifi için ; çelik bir tencereyi iyice ısıtın ve etleri tencereye alın. Etler suyunu çekip tekrar salana dek yüksek ateşte kavurun.
2
Etler kavrulurken soğanı küp küp doğrayın ve suyunu çekmiş olan etlere ekleyin.
3
Zeytinyağını da gezdirin ve 3 dakika kadar bu şekilde kavurun.
4
Doğranmış biber, domates ve sarımsakları ekleyin.
5
Ardından kaynar suyu ekleyin. Karıştırın ve tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın.
6
Etler iyice yumuşayana dek yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin.
7
Etler yumuşayınca Bizim Mutfak 7 Baharatlı Sebzeli Çeşni’yi ekleyip karıştırın ve ocağın altını kapatın. Sebzeli Kavurma hazır. Sıcak sıcak servis edin.