Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
Sebzeli Çeşni
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Aperatifler
Çocuklar İçin
Et Yemekleri
Pratik Tatlılar
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Sebze Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
Sebzeli Çeşni
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Aperatifler
Çocuklar İçin
Et Yemekleri
Pratik Tatlılar
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Sebze Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
#bizimmutfak
Ağlayan Kek
Anasayfa
»
Tarifler
»
Ağlayan Kek
Ağlayan Kek
Anasayfa
»
Tarifler
»
Ağlayan Kek
Ağlayan Kek
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Aperatifler
Çocuklar İçin
Et Yemekleri
Pratik Tatlılar
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Sebze Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
8
Ağlayan Kek Malzemeleri Nelerdir ?
Ağlayan Kek Nasıl Yapılır ?
1
Yumurta ve toz şekeri çırptıktan sonra sütünü ekleyip karıştırın.
2
Ardından kalan malzemeleri ekleyerek çırpın.
3
Yağladığınız fırın kabına karışımı alıp ısıttığınız 180 derece fırında 25-30 dk pişirin.
4
Ocakta ısıttığınız sütü, Bizim Mutfak Çikoatalı Sos ile karıştırın.
5
Bizim Mutfak Krem Şanti ile soğuk sütü çırpın.
6
Keki fırından çıkarıp bekleyin ve çatalla delerek sütle ıslatın.
7
Krem şantiyi kekinizin üzerine ekleyin.
8
Oda sıcaklığındaki çikolatalı sosu dökün.
9
En az 1 saat buzdolabında dinlendirip servis edin. Afiyet olsun!
Diğer Tariflerimiz
Fellah Köfte
Yarım su bardağı kısırlık bulgur
Yarım çay bardağı irmik
Tarifi Gör ›
Böğürtlenli Yaban Mersinli Tart
1 adet yumurta
120 g toz şeker
Tarifi Gör ›
Pratik Tiramisu
1 paket kedidili bisküvi
1 paket Bizim Mutfak Vanilyalı Puding
Tarifi Gör ›
Kabak Tatlısı
1.5 kilo balkabağı (kabuksuz)
1.5 su bardağı toz şeker 1/2 su bardağı su
Çubuk tarçın Servis için:
Tarifi Gör ›