Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Çıtır Balık Tarifi
Anasayfa
»
Tarifler
»
Çıtır Balık Tarifi
Çıtır Balık Tarifi
Anasayfa
»
Tarifler
»
Çıtır Balık Tarifi
Çıtır Balık Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Çıtır Balık Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
2 fileto mezgit
Taze çekilmiş tuz ve karabiber
1 su bardağı un
2 yumurta
Akdeniz yeşilliği, dilimlenmiş limon
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Paylaş:
Çıtır Balık Nasıl Yapılır ?
1
Filetoların her iki tarafını taze çekilmiş tuz ve karabiberle tatlandırın.
2
Filetoları kızartmak için önce una, sonra çırpılmış yumurtaya bulayın.
3
Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı’na bulanmış balık etlerini kızgın yağda kızartın.
4
Akdeniz yeşilliği ve dilimlenmiş limonla birlikte servis yapın.
Diğer Tariflerimiz
Karnıyarık Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
4 adet patlıcan
Tarifi Gör ›
Biberiyeli Et Sote Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı
150 ml su
Tarifi Gör ›
Bazlama Burger Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
500 g orta yağlı köftelik kıyma (kaburga bölümü, tercihen çift çekilmiş olmalı)
Tarifi Gör ›
Kilis Tava Tarifi
1 paket
Bizim Mutfak Köfte Harcı
500 g kuzu kıyma
Tarifi Gör ›