1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
200 g kuşbaşı dana eti
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 adet soğan
1 adet çarliston biber
1 adet kapya biber
1 adet orta boy domates
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Su
Karabuğday Pilavı Nasıl Yapılır ?
1
Karabuğday Pilavı için ;tencere içerisinde tereyağını eritin. Piyazlık doğranmış soğanları ve biberleri yağda kavurun. Kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin.
2
Salçaları da ekleyin ve kavrun. Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorba Karışımı’nı da ilave ederek kavurmaya devam edin. Ardından rendelenmiş domates, dövülmüş sarımsaklar, tuz ve karabiberi de ekleyin
3
Tüm malzemeleri kavurduktan sonra üzerine kaynar su ekleyerek kısık ateşte pişmeye bırakın.
4
Suyunu çektikten sonra 15 dakika dinlendirerek servise hazır hale getirin. Karabuğday Pilavı hazır.Afiyet olsun!