Bizim Mutfak

Tavuklu Ramen

Tavuklu Ramen

Tavuklu Ramen

Tavuklu Ramen Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 adet Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Tavuk Bulyon
  • 5-6 adet taze soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 paket hazır noodle
  • 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 1 tatlı kaşığı susam

Tavuklu Ramen Nasıl Yapılır ?

1
Taze soğanların beyaz sap kısmını kesip boylamasına ince ince doğrayın.

2
Uygun bir tencereye sıvı yağı alıp, üzerine soya sosu, sarımsağı ve taze soğanları ekleyip 3 dakika kadar kavurun.

3
Sıcak suyu ekleyin. Kaynamaya başladıktan sonra noodle’ları ekleyip, Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Tavuk Suyu Bulyon’u ilave edin ve 7-8 dakika kadar pişirin.

4
Pişen rameni uygun bir kasede servis yapıp üzerine tavuk, haşlanmış yumurta ve halka halka doğranmış taze soğanları ekleyin.

5
Son olarak üzerine susam gezdirin.

6
Afiyet olsun.

Diğer Tariflerimiz

Az Tuzlu Kış Sebzeli Ezogelin Çorbası

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Ezogelin Çorbası 
  • 6 bardak içme suyu 
Tarifi Gör ›

Kremalı Mantarlı Barbunya Köftesi

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
  • 500 g barbunya (haşlanmış)
Tarifi Gör ›

Patlıcanlı Bulgur Köftesi

  • 2 adet Bizim Mutfak Az Tuzlu Et Bulyon
  • 2.5 çay bardağı köftelik bulgur
Tarifi Gör ›

Sebzeli Demleme Usulü Arpa Şehriye Pilavı

  • 1 adet Bizim Mutfak Az Tuzlu Tavuk Bulyon
  • ½ paket arpa şehriye
Tarifi Gör ›