Risottoyu bir de böyle deneyin: Mantarlı kuskus risotto! Kuskus, tereyağ ve Bizim Mutfak Tavuk Bulyon ile buluşarak kremamsı bir kıvam alırken, mantarların aroması yemeğe derinlik katıyor. Şık sofralara çok yakışacak bir ana yemek alternatifi.
Kaç Kişilik4-6
Hazırlık Süresi20 Dk
Pişirme Süresi30 Dk
Zorluk SeviyesiOrta
Mantarli Kuskus Risotto Nasıl Yapılır ?
1
Mantarları çok küçük olmayacak şekilde dilimleyin, soğanı dişe gelecek şekilde doğrayın.
2
Bir tavada mantar ve soğanı soteleyin.
3
Kuskusları soğuk sudan haşlayarak pişirin.
4
Renk aldıktan sonra süzdüğümüz kuskusları tavaya ekleyin, 2 bardak sıcak suda çözdürdüğünüz 2 adet Bizim Mutfak Tavuk Bulyonları ilave edin.
5
Kısık ateşte 10 dakika pişirin.
6
Dibinde 2-3 kaşık tavuk suyu kaldığında ocağın altını kapatıp,tavanın içine tereyağı ekleyerek kıvam almasını sağlayın
7
Üzerine parmesan ekleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!