Bizim Mutfak

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı

Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı ile çıtır çıtır kızartmalar yapmak düşündüğünüzden çok daha kolay. Et, tavuk, hindi, balık, köfte, börek ve hatta sebzelerinizin de dışını kaplamak için kullanabileceğiniz Çıtır Pane Harcı, gevrek dokusu ve lezzetiyle restoranlardan hatırladığınız tadı sofralarınıza taşıyacak.

Çıtır pane ile kapladığınız ürünleri klasik olarak kızartabileceğiniz gibi, fırınlayarak da pişirebilirsiniz. Ayrıca fırında pişireceğiniz peynirli makarna, beşamel soslu graten gibi ürünlerin üzerine serperek nar gibi kızarmış çıtır bir katmanla yemeğinize imzanızı atabilirsiniz. Bizim Mutfak Çıtır Tavuk Pane Harcı’nı tavuk baget haricinde, dana eti, kuzu eti, hindi eti, balık, kalamar gibi çeşitli deniz ürünleri ve sebzeler ile de kullanabilirsiniz. Tuz, kurutulmuş sebzeler, çeşitli baharatlar içermektedir. Ayrıca tuz kullanmaya gerek yoktur.

Bizim Mutfak harçları ve çeşnisiyle yemeklerinize lezzet katmak sizin elinizde.

Bizim Mutfak’tan Tavuk Baget Önerisi:

Yayvan bir kaba Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı’nı boşaltın. Başka bir kapta 2 adet yumurtayı çırpın. Tavuk bagetleri önce çırpılmış yumurtaya batırıp ardından çıtır pane harcına bulayın. Tavuk bagetlerini orta ateşte, kızgın yağda kızartarak sıcak olarak servis edin. 

Afiyet olsun.

Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…

Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…

Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı ile hazırlanan birbirinden lezzetli tarifler için, websitemizdeki “Tarifler” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Çıtır Pane Harcı

Tariflerimiz

Krem Şantili Mini Kadayıf

  • 300 gram tel kadayıf
  • 150 gram tereyağı

Şerbeti için;

Tarifi Gör ›

Havuçlu Patates Topları

  • 1 adet Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Et Bulyon
  • 3 adet haşlanmış patates
Tarifi Gör ›

Sucuklu Tarhana Çorbası

  • 1 paket Bizim Mutfak Kemik Suyu Lezzetinde Tarhana Çorbası
  • 1/4 kangal sucuk
Tarifi Gör ›

Tavuk Şiş

  • 1 adet Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon
  • 500 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
Tarifi Gör ›