Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
0
Maş-Kek
Anasayfa
»
Tarifler
»
Maş-Kek
Maş-Kek
Anasayfa
»
Tarifler
»
Maş-Kek
Maş-Kek
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Maş-Kek Malzemeleri Nelerdir ?
2 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı
3 yumurta
2 su bardağı haşlanmış nohut
1 buçuk su bardağı şeker
3 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı vanilya
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 silme çay kaşığı karbonat
1 su bardağı ceviz
Maş-Kek Nasıl Yapılır ?
1
Maş-Kek tarifi için ; Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı’nı fırın tepsine serip 200 derecede 25 dakika fırınlayın.
2
Fırınlanan karışımı blendera alarak un haline getirin. Sirke ve karbonatı ayrı yerde köpürtüp aktive edin.
3
Yumurta, şeker, yağ, kakao ve vanilini çırpın; sirke ve Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı’nı ekleyerek kek karışımınızı hazırlayın.
4
Haşlanmış nohutları yavaş yavaş ekleyerek blenderda parçalayın.
5
En son iri dövülmüş cevizleri de ekleyerek kaşıkla karıştırın. Yağlanmış kek kalıbına karışımı dökün.
6
180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Maş-Kek ‘i 10 dakika dinlendirdikten sonra servis edin. Afiyet olsun!
Diğer Tariflerimiz
Ağlayan Kek
2 tepeleme yemek kaşığı Bizim Mutfak Çikolatalı Sos
4 yumurta
Tarifi Gör ›
Çilekli Pudingli İrmik Helvası
500 g irmik
200 g tereyağı
Tarifi Gör ›
Pudingli Mozaik Pasta
1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
2.5 su bardağı süt
Tarifi Gör ›
Gelin Pastası
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
Tarifi Gör ›