Bizim Mutfak

Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi

Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi

Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi

Kaç Kişilik: 4

Ispanaklı Milföy Ağacı Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Tavuk Bulyon
  • 400 g ıspanak
  • 3 adet milföy hamuru
  • 350 g kuşbaşı tavuk
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı toz parmesan
  • Tuz, karabiber
Paylaş:

Ispanaklı Milföy Ağacı Nasıl Yapılır ?

1
Tencereyi ısıtın. Ispanakları ince bir şekilde doğrayıp, soteleyin.

2
Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Tavuk Bulyon’u ufalayarak ilave edip, sotelemeye devam edin.

3
Tavukları, tuzu ve karabiberi ekleyerek soteleyin.

4
Milföy hamurunu iki yağlı kağıt arasında açın. Rulet ya da bıçak yardımıyla ağaç şeklinde kesin. Artan kenarları üstünü kapatmak için ayırın.

5
Hazırladığınız ıspanaklı ve tavuklu harcı, milföy hamurunuzun içine yayın ve artan hamurla üzerini kapatın.

6
Bıçak ya da rulet yardımıyla kenarlarını kesip, kıvırın.

7
180 derece fırında kontrollü 20-25 dk kadar pişirin.

8
Fırından çıkan milföyün üzerine toz parmesan serpip sunun. Afiyet olsun.

Diğer Tariflerimiz

Sağlıklı Kraker Tarifi

  • 3 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
  • 125 g margarin ya da tereyağı
Tarifi Gör ›

Hibeş Yatağında Ispanak Kökü Tarifi

  • 150 g tahin
  • 1-2 yemek kaşığı ılık su
Tarifi Gör ›

Çıtır Biberiyeli Akordiyon Patates Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Yerli Besi Et Bulyon
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
Tarifi Gör ›

Acılı Ezme Tarifi

  • 2 tatlı kaşığı Bizim Mutfak 7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
  • 2 adet domates
Tarifi Gör ›