Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi
Anasayfa
»
Tarifler
»
Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi
Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi
Anasayfa
»
Tarifler
»
Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi
Ispanaklı Milföy Ağacı Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Ispanaklı Milföy Ağacı Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Tavuk Bulyon
400 g ıspanak
3 adet milföy hamuru
350 g kuşbaşı tavuk
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı toz parmesan
Tuz, karabiber
Paylaş:
Ispanaklı Milföy Ağacı Nasıl Yapılır ?
1
Tencereyi ısıtın. Ispanakları ince bir şekilde doğrayıp, soteleyin.
2
Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Tavuk Bulyon’u ufalayarak ilave edip, sotelemeye devam edin.
3
Tavukları, tuzu ve karabiberi ekleyerek soteleyin.
4
Milföy hamurunu iki yağlı kağıt arasında açın. Rulet ya da bıçak yardımıyla ağaç şeklinde kesin. Artan kenarları üstünü kapatmak için ayırın.
5
Hazırladığınız ıspanaklı ve tavuklu harcı, milföy hamurunuzun içine yayın ve artan hamurla üzerini kapatın.
6
Bıçak ya da rulet yardımıyla kenarlarını kesip, kıvırın.
7
180 derece fırında kontrollü 20-25 dk kadar pişirin.
8
Fırından çıkan milföyün üzerine toz parmesan serpip sunun. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Sağlıklı Kraker Tarifi
3 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
125 g margarin ya da tereyağı
Tarifi Gör ›
Hibeş Yatağında Ispanak Kökü Tarifi
150 g tahin
1-2 yemek kaşığı ılık su
Tarifi Gör ›
Çıtır Biberiyeli Akordiyon Patates Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Yerli Besi Et Bulyon
4 yemek kaşığı tereyağı
Tarifi Gör ›
Acılı Ezme Tarifi
2 tatlı kaşığı Bizim Mutfak 7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
2 adet domates
Tarifi Gör ›