Bizim Mutfak
#bizimmutfak

Anadolu Çorba Karışımı

Anadolu Çorba Karışımı

Anadolu Çorba Karışımı

Anadolu Çorba Karışımı

    Satın Al

  • Anadolu Çorba Karışımı migros

TANE TANE BAKLİYAT
MUTFAĞINIZDA DOĞAL BİR TAT

Anadolu Çorba Karışımı – Bizim Mutfak bakliyatlı çorbalar doğal içeriğiyle sofranıza yeni bir lezzet getiriyor. Protein ve lif kaynağı olan bakliyatlı çorbalarımız hem besleyici hem de çok pratiktir. Siz de şimdi bakliyatlı çorbalarımızla mutfağınızda doğal lezzeti yakalayın.

ANADOLU ÇORBA KARIŞIMI İÇİNDEKİLER

Çorbalarımızın içinde gerçek lezzeti tatmanız için özenle seçilmiş %100 bakliyat ve tahıl karışımı bulunmaktadır. Anadolu Çorba Karışımı İçindekiler:

Kırmızı Mercimek Anadolu Çorba Karışımı

Türk mutfağının vazgeçilmez bakliyatlarından biridir. Protein, lif, vitamin, folik asit, kalsiyum ve demir açısından oldukça zengindir.

Anadolu Çorba Karışımı Buğday

Buğday, en çok tüketilen ve protein içeriği en yüksek olan tahıldır.

Bulgur

Çinko, demir ve magnezyum mineralleri ve B vitamini bakımından oldukça zengindir. Günlük folik asit ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılar.

Yeşil Mercimek

Kuru baklagillerden olan yeşil mercimek gerçek bir protein deposudur. İçindeki vitaminlerle besin değeri yüksek bir bakliyattır.

Çavdar

Çavdar diğer tahıllara göre daha yüksek miktarda diyet lifi içermesiyle öne çıkmaktadır. Yüksek su bağlama kapasitesine sahip olduğundan tüketildiğinde tokluk hissi verir.

ANADOLU ÇORBA KARIŞIMI NASIL HAZIRLANIR?

 

Evdeki malzemelerden ekleyerek lezzeti damak tadınıza göre belirleyebilirsiniz. Protein ve lif kaynağıdır.Hiçbir koruyucu madde ve tuz içermez!

Çorbalarımızın içinde gerçek lezzeti tatmanız için özenle seçilmiş %100 bakliyat ve tahıl karışımı bulunmaktadır.

Kolayca Hazırlayın!

SICAK SERVİS İÇİN:

Ambalajın içindeki baharat karışımı paketini çıkarıp daha sonra kullanmak üzere kenara alın. Paketteki bakliyat karışımını tencereye boşaltın. Üzerine 1 litre (5 su bardağı) sıcak su koyun. Ara ara karıştırarak orta ateşte, ağzı kapalı tencerede 30 dakika kaynatın. Çorbanın terbiyesi için bir kabın içerisinde 1 su bardağı (200 g) yoğurt, 1 çorba kaşığı (13 g) un ve 1 adet yumurta sarısını çırpın. Kaynayan çorbadan bir kepçe alıp yoğurtlu karışıma ilave edin ve çırpın. Hazırladığınız terbiyeyi tencereye yavaş yavaş ilave edin. Arzunuza göre paketten çıkan baharat karışımını da bu aşamada çorbanıza ekleyebilirsiniz. Bu ürün tuz içermediği için pişirme esnasında çorbanıza istediğiniz miktarda tuz ekleyebilirsiniz. Terbiye, baharat ve tuz ilave ettiğiniz çorbayı ara ara karıştırarak 5 dakika daha kaynatın. Sıcak servis edin.

SOĞUK SERVİS İÇİN:

Ambalajın içindeki baharat karışımı paketini çıkarıp daha sonra kullanmak üzere kenara alın. Paketteki bakliyat karışımını tencereye boşaltın. Üzerine 1 litre (5 su bardağı) sıcak su koyun. Ara ara karıştırarak orta ateşte, ağzı kapalı tencerede 30 dakika kaynatın. Pişen bakliyat karışımını süzüp ayrı bir yerde soğumaya bırakın. Derin bir kabın içerisinde 2 su bardağı (400 g) yoğurdu ve 2 su bardağı (400 ml) soğuk suyu çırpın. Soğuyan bakliyat karışımını su ile çırptığınız yoğurda ekleyin ve karıştırın. Bu ürün tuz içermediği için çorbanıza istediğiniz miktarda tuz ekleyebilirsiniz. Arzunuza göre baharat karışımını soğuk çorbaya doğrudan ekleyebilir ya da baharat karışımını bir tavada 3 yemek kaşığı sıvı yağ ile hafifçe kavurarak çorbanın üzerine dökebilirsiniz. Soğuk servis edin.

 

Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…

Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…

Anadolu Çorba Karışımı

    Satın Al

  • Anadolu Çorba Karışımı migros

Tariflerimiz

Fellah Köfte

  • Yarım su bardağı kısırlık bulgur
  • Yarım çay bardağı irmik
Tarifi Gör ›

Karabuğdaylı Tahinli Bakla Mezesi

  • 1 paket Bizim Mutfak Karabuğday Çorbası Karışımı 
  • 500 g taze bakla 
Tarifi Gör ›

Krem Şantili Revani

  • 3 adet yumurta 
  • 1 su bardağı toz şeker 
Tarifi Gör ›

İç Baklalı Ayran Aşı Çorbası

  • 1 paket Anadolu Çorbası Karışımı 
  • 500 gr süzme yoğurt 
Tarifi Gör ›