Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Ev Yapımı Fındık Lahmacun
Anasayfa
»
Tarifler
»
Ev Yapımı Fındık Lahmacun
Ev Yapımı Fındık Lahmacun
Anasayfa
»
Tarifler
»
Ev Yapımı Fındık Lahmacun
Ev Yapımı Fındık Lahmacun
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Ev Yapımı Fındık Lahmacun Malzemeleri Nelerdir ?
Hamur için:
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
3 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kuru maya
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı süt (ılık)
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı toz şeker
İç harcı için:
300 gram dana kıyma
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
Karabiber, pul biber, tuz
Üzeri İçin:
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
Ev Yapımı Fındık Lahmacun Nasıl Yapılır ?
1
Hamur için, mayayı geniş bir kaseye alıp, süt ve şekerle çözdürün. Ardından yoğurt, tereyağı, tuz ve unu ekleyerek yoğurun.
2
Hamurun üzerini örtüp mayalandırmaya bırakın.
3
İç harcı için, kıyma, soğan, maydanoz, baharatlar, ceviz ve Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon’u ekleyip yoğurun.
4
Mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp açın. Üzerine hazırladığınız iç harcı sürün.
5
Fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin.
6
Fırından çıkan fındık lahmacunlara dilerseniz soğan salatası ekleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Çıtır Biberiyeli Akordiyon Patates
1 paket Bizim Mutfak Yerli Besi Et Bulyon
4 yemek kaşığı tereyağı
Tarifi Gör ›
Mercimekli Kıymalı Börek
4 su bardağı un
1 paket instant maya
Tarifi Gör ›
Karabuğdaylı Tahinli Bakla Mezesi
1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
500 g taze bakla
Tarifi Gör ›
Sağlıklı Kraker
3 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
125 g margarin ya da tereyağı
Tarifi Gör ›