Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Tavuk Şiş
Anasayfa
»
Tarifler
»
Tavuk Şiş
Tavuk Şiş
Anasayfa
»
Tarifler
»
Tavuk Şiş
Tavuk Şiş
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Tavuk Şiş Malzemeleri Nelerdir ?
1 adet Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon
500 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
Yarım su bardağı yogurt
2-3 adet yeşil biber
2-3 adet kırmızı biber
3 yemek kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak (rendelenmiş)
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
Tavuk Şiş Nasıl Yapılır ?
1
Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayın.
2
Tavukların üzerine yoğurt, sıvı yağ, rendelenmiş sarımsak, limon suyu, tuz, karabiber, pul biber ve kekiği ekleyin ve karıştırın.
3
Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon’u sıcak suda eritip, bu karışıma ekleyip iyice harmanlayın. 1 saat buzdolabında dinlendirin.
4
Tavukları şişlere dizip, aralara biberleri ekleyin. Tavada her iki tarafı da güzelce kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Tarhana Kaplamalı Çıtır Tavuk Şiş
3 adet tavuk göğüs eti
1 tatlı kaşığı karbonat
Tarifi Gör ›
Sebzeli Tavuk Şnitzel
1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
4 adet ince dövülmüş tavuk göğüs eti
Tarifi Gör ›
Tavuk Fajita
1 paket Bizim Mutfak Marinasyon ve Çeşni Karışımı (tavuk için)
2 adet fileto tavuk göğsü (200’er gramlık)
Tarifi Gör ›
Çıtır Tavuk Lokum
1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
7-8 parça parmak şeklinde doğranmış tavuk eti
Tarifi Gör ›