Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Biberiyeli Et Sote Tarifi
Anasayfa
»
Tarifler
»
Biberiyeli Et Sote Tarifi
Biberiyeli Et Sote Tarifi
Anasayfa
»
Tarifler
»
Biberiyeli Et Sote Tarifi
Biberiyeli Et Sote Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Biberiyeli Et Sote Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı
150 ml su
250 gr julyen doğranmış et
2 adet kapya biber
2 adet yeşil biber
2 dal biberiye
4 yemek kaşığı sıvı yağ
Paylaş:
Biberiyeli Et Sote Nasıl Yapılır ?
1
Uygun bir kaseye etleri alın. Bizim Mutfak Marinasyon Harcı ve suyu ekleyip, birbirine karıştırın ve 5 dk bekletin.
2
Marine ettiğiniz etlerin suyunu süzüp, Bizim Mutfak Baharatlı Karışımı ekleyin ve karıştırın.
3
Uygun bir tavaya sıvı yağı döküp, biberiye dallarıyla yağı karıştırın. ( aromayı geçirmek için )
4
Etleri soteleyin. Renk aldıktan sonra doğradığınız biberleri de ekleyip, sotelemeye devam edin.
5
Sotelediğiniz etleri servis tabağına alıp, dilerseniz patates kızarmasıyla servis edin.
6
Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Çanak Köfte
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
400 g kıyma
İçi için;
Tarifi Gör ›
Sebzeli Rulo Köfte Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
500 g kıyma
Tarifi Gör ›
Patlıcan Oturtma Tarifi
3 adet büyük boy patlıcan
200 g kıyma
Tarifi Gör ›
İslim Kebabı Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
4 adet kemer patlıcan
Tarifi Gör ›