Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Havuçlu Patates Topları
Anasayfa
»
Tarifler
»
Havuçlu Patates Topları
Havuçlu Patates Topları
Anasayfa
»
Tarifler
»
Havuçlu Patates Topları
Havuçlu Patates Topları
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Havuçlu Patates Topları Malzemeleri Nelerdir ?
1 adet Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Et Bulyon
3 adet haşlanmış patates
2 adet havuç
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı pulbiber
Üzeri için:
Sarımsaklı yoğurt
Havuçlu Patates Topları Nasıl Yapılır ?
1
Geniş bir kasenin içerisine maydanozları ince ince kıyıp, ekleyin. Havuçları rendeleyin.
2
Haşlanmış patatesler ve baharatları da üzerine ekleyin. Son olarak Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Et Bulyon’u elinizle ufalayıp ekleyin ve yoğurun.
3
Hazırladığınız patatesli harcı ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp, üzerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırdığınız yağı ekleyin. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
1 adet Bizim Mutfak Az Tuzlu Tavuk Bulyon
2 su bardağı kırmızı mercimek
Tarifi Gör ›
Portakallı ve Arpacık Soğanlı Enginar
1 adet Bizim Mutfak Az Tuzlu Tavuk Bulyon
1 su bardağı sıcak su
Tarifi Gör ›
Patlıcan Oturtma
3 adet büyük boy patlıcan
200 g kıyma
Tarifi Gör ›
Kremalı Mantarlı Barbunya Köftesi
1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
500 g barbunya (haşlanmış)
Tarifi Gör ›