Bizim Mutfak

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

Kaç Kişilik: 4

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
  • 250 g dana bonfile
  • 15 adet kültür mantarı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı su
  • Tuz, karabiber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Maydanoz

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Nasıl Yapılır ?

1
Tavanızı ısıtın. Zeytinyağını ekleyin ve bonfileleri tavaya alın. Bonfilelerin ön ve arka yüzünü 4 dakika kadar pişirin.

2
Etleri bir tabağa alıp, sarımsakları doğrayın. Dilimlediğiniz mantar ve sarımsağı kokusu çıkana kadar soteleyin.

3
Mantarlar suyunu çekince su ve Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası ekleyin. Pişirdiğiniz bonfileleri hazırladığınız sosa ekleyin.

4
Tuz ve karabiberle tatlandırın.

5
Pişen etlerinizi maydanozla süsleyip, servis edin. Afiyet olsun.

Diğer Tariflerimiz

Fırında Sebzeli ve Beşamelli Köfte

  • 1 kase brokoli 
  • 1 kase karnabahar 
Tarifi Gör ›

Anne Köftesi

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
  • 500 gram kıyma
Tarifi Gör ›

Çıtır Balık

  • 1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
  • 2 fileto mezgit 
Tarifi Gör ›

Kayseri Yağlaması

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
  • 500 g dana kıyma
Tarifi Gör ›