Bizim Mutfak

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

Kremalı Mantar Soslu Bonfile

Kaç Kişilik: 4

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
  • 250 g dana bonfile
  • 15 adet kültür mantarı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı su
  • Tuz, karabiber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Maydanoz

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Nasıl Yapılır ?

1
Tavanızı ısıtın. Zeytinyağını ekleyin ve bonfileleri tavaya alın. Bonfilelerin ön ve arka yüzünü 4 dakika kadar pişirin.

2
Etleri bir tabağa alıp, sarımsakları doğrayın. Dilimlediğiniz mantar ve sarımsağı kokusu çıkana kadar soteleyin.

3
Mantarlar suyunu çekince su ve Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası ekleyin. Pişirdiğiniz bonfileleri hazırladığınız sosa ekleyin.

4
Tuz ve karabiberle tatlandırın.

5
Pişen etlerinizi maydanozla süsleyip, servis edin. Afiyet olsun.

Diğer Tariflerimiz

Dana Kaburga ve Sebzeli Pilav (Risotto)

  • 1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
  • 300 g dana kaburga
Tarifi Gör ›

Patlıcan Oturtma

  • 3 adet büyük boy patlıcan
  • 200 g kıyma
Tarifi Gör ›

Garnitürlü Çanak Köfte

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
  • 1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›

Kilis Tava

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
  • 500 g kuzu kıyma
Tarifi Gör ›