Bizim Mutfak

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Kaç Kişilik: 4

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
  • 250 g dana bonfile
  • 15 adet kültür mantarı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı su
  • Tuz, karabiber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Maydanoz
Paylaş:

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Nasıl Yapılır ?

1
Tavanızı ısıtın. Zeytinyağını ekleyin ve bonfileleri tavaya alın. Bonfilelerin ön ve arka yüzünü 4 dakika kadar pişirin.

2
Etleri bir tabağa alıp, sarımsakları doğrayın. Dilimlediğiniz mantar ve sarımsağı kokusu çıkana kadar soteleyin.

3
Mantarlar suyunu çekince su ve Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası ekleyin. Pişirdiğiniz bonfileleri hazırladığınız sosa ekleyin.

4
Tuz ve karabiberle tatlandırın.

5
Pişen etlerinizi maydanozla süsleyip, servis edin. Afiyet olsun.

Diğer Tariflerimiz

Biberiyeli Et Sote Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı
  • 150 ml su
Tarifi Gör ›

Çanak Köfte

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
  • 400 g kıyma

İçi için;

Tarifi Gör ›

Çökertme Kebabı Tarifi

  • 300 g dana kontrfile
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Et marinasyonu için;

Tarifi Gör ›

Ramazan Kebabı Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tarifi Gör ›