Menü
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
English
#bizimmutfak
Çorbalar
Az Tuzlu Çorbalar
Bakliyatlı Çorbalar
Kemik Suyuna Çorbalar
Klasik Çorbalar
Bulyonlar
Az Tuzlu Bulyonlar
Kemik Suyu Bulyon
Serbest Gezen Tavuk Bulyon
%100 Yerli Besi Et Bulyon
Harçlar
Çıtır Pane Harcı
Köfte Harcı
7 Baharatlı Sebzeli Çeşni
Et ve Tavuk Çeşnisi
Tatlılar
Puding
Krem Şanti & Çikolata Sos
Az Tuzlular
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
Blog
İletişim
English
Kremalı Mantar Soslu Bonfile
Anasayfa
»
Tarifler
»
Kremalı Mantar Soslu Bonfile
Kremalı Mantar Soslu Bonfile
Anasayfa
»
Tarifler
»
Kremalı Mantar Soslu Bonfile
Kremalı Mantar Soslu Bonfile
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Kremalı Mantar Soslu Bonfile Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
250 g dana bonfile
15 adet kültür mantarı
2 diş sarımsak
1 su bardağı su
Tuz, karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Maydanoz
Kremalı Mantar Soslu Bonfile Nasıl Yapılır ?
1
Tavanızı ısıtın. Zeytinyağını ekleyin ve bonfileleri tavaya alın. Bonfilelerin ön ve arka yüzünü 4 dakika kadar pişirin.
2
Etleri bir tabağa alıp, sarımsakları doğrayın. Dilimlediğiniz mantar ve sarımsağı kokusu çıkana kadar soteleyin.
3
Mantarlar suyunu çekince su ve Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası ekleyin. Pişirdiğiniz bonfileleri hazırladığınız sosa ekleyin.
4
Tuz ve karabiberle tatlandırın.
5
Pişen etlerinizi maydanozla süsleyip, servis edin. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Yufkalı Rulo Köfte
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
2 adet yufka
Tarifi Gör ›
Kayseri Yağlaması
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
500 g dana kıyma
Tarifi Gör ›
Acem Pilavı
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
2 su bardağı pirinç
Tarifi Gör ›
Patlıcan Oturtma
3 adet büyük boy patlıcan
200 g kıyma
Tarifi Gör ›